_LM_3181

Werken bij Hogewoning

Wij zijn en blijven volop in ontwikkeling. En jij?

‘Inspired by nature’, dat is de kern van Hogewoning’s DNA. We zijn er trots op al drie generaties lang hét toonaangevende bedrijf te zijn op het gebied van natuurlijke decoratiematerialen.

We komen uit een lange traditie van droogbloemen, gedroogde materialen en artikelen voor de bloemist. Dat betekent een ongeëvenaarde kennis van materialen, herkomst en de sector. Tel daarbij op ons inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, decoratie en hobby: de gouden combinatie voor de artikelen die we ontwikkelen. Decoratief, onderscheidend, met een goede kwaliteit en voor een prima prijs.

Bij Hogewoning werkt een hecht team van hardwerkende professionals, die met beide benen op de grond staan. De dagen vliegen voorbij en geen dag is hetzelfde. Tussen de afdelingen bestaan korte lijnen. De bedrijfscultuur is no-nonsense en de werksfeer laat zich verder kenmerken door loyaliteit en openheid.

Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van innovatieve (combinaties van) natuurlijke materialen en unieke designs: ‘de Hogewoning signatuur’.

Spreekt dit je aan? Reageer dan nu op één van onze vacatures.

Onze vacatures

(Online) marketingcommunicatie stagair

Het betreft een meewerkstage op de afdeling Brands. Hierbij gaat het vooral om ondersteuning van de brands met betrekking tot diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan contentcreatie voor de het online platform, social media, maar ook ingangen vinden bij de pers en hier contacten mee onderhouden. De afdeling Brands bevindt zich in de opbouwfase, eigen inbreng en initiatief is daarom erg belangrijk.

Lees verder »

Gedreven Salesmanager FRANKRIJK (full-time)

De focus zal liggen op een kandidaat die zijn weg al weet te vinden op de Franse markt binnen de woonbranche. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze Brands aan de Franse Retail. Hierbij kun je denken aan: woonwinkels, tuincentra en grotere retailers. Deze functie is een combinatie van een eigen klantenpakket, ontwikkelen van new business (zowel bij bestaande klanten, als nieuwe klanten) en het begeleiden en ontwikkelen van commerciële projecten bij onze klanten.

Lees verder »