Werken bij Hogewoning

Wij zijn en blijven volop in ontwikkeling. En jij?

‘Inspired by nature’, dat is de kern van Hogewoning’s DNA. We zijn er trots op al drie generaties lang hét toonaangevende bedrijf te zijn op het gebied van natuurlijke decoratiematerialen.

We komen uit een lange traditie van droogbloemen, gedroogde materialen en artikelen voor de bloemist. Dat betekent een ongeëvenaarde kennis van materialen, herkomst en de sector.

Tel daarbij op ons inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, decoratie en hobby: de gouden combinatie voor de artikelen die we ontwikkelen. Decoratief, onderscheidend, met een goede kwaliteit en voor een prima prijs.

Bij Hogewoning werkt een hecht team van hardwerkende professionals, die met beide benen op de grond staan. De dagen vliegen voorbij en geen dag is hetzelfde. Tussen de afdelingen bestaan korte lijnen. De bedrijfscultuur is no-nonsense en de werksfeer  kenmerkt zich door loyaliteit en openheid.

Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van innovatieve (combinaties van) natuurlijke materialen en unieke designs: ‘de Hogewoning signatuur’.

Spreekt dit je aan? Reageer dan nu op één van onze vacatures.

Onze vacatures

Handelsvertreter Deutschland (HGB84) (m/w/d)

Hogewoning ist seit fast einem Jahrhundert der zuverlässige Großhändler hochwertiger, von der Natur inspirierter Dekorationsmaterialien weltweit. Wir zeichnen uns durch eine ausgefeilte Logistik für unsere Volumenhandel-, kundenspezifischen und White Label-Produktlinien

Lees verder »

Logistiek administratief medewerker | 32-40 uur

De artikelen die Hogewoning verkoopt komen per container naar de haven van Rotterdam. Om de containers te kunnen ontvangen en op de juiste plek te laten afleveren moet de bijbehorende documentatie in orde worden gemaakt en communiceer je veelvuldig met onze partners.

Lees verder »

Projectmanager Retail | 32-40 uur per week

Hogewoning is een internationaal opererend familiebedrijf dat decoratieartikelen ontwikkelt, produceert en verkoopt aan de grote retailers binnen Europa. Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruik wordt

Lees verder »

Productmanager (32-40 uur)

Als productmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal productgroepen waarvoor je ieder half jaar projecten opstart om vernieuwing in collecties door te voeren.

Lees verder »

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.