Werken bij Hogewoning

Wij zijn en blijven volop in ontwikkeling. En jij?

‘Inspired by nature’, dat is de kern van Hogewoning’s DNA. We zijn er trots op al drie generaties lang hét toonaangevende bedrijf te zijn op het gebied van natuurlijke decoratiematerialen.

We komen uit een lange traditie van droogbloemen, gedroogde materialen en artikelen voor de bloemist. Dat betekent een ongeëvenaarde kennis van materialen, herkomst en de sector.

Tel daarbij op ons inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, decoratie en hobby: de gouden combinatie voor de artikelen die we ontwikkelen. Decoratief, onderscheidend, met een goede kwaliteit en voor een prima prijs.

Bij Hogewoning werkt een hecht team van hardwerkende professionals, die met beide benen op de grond staan. De dagen vliegen voorbij en geen dag is hetzelfde. Tussen de afdelingen bestaan korte lijnen. De bedrijfscultuur is no-nonsense en de werksfeer  kenmerkt zich door loyaliteit en openheid.

Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van innovatieve (combinaties van) natuurlijke materialen en unieke designs: ‘de Hogewoning signatuur’.

Spreekt dit je aan? Reageer dan nu op één van onze vacatures.

Onze vacatures

Vacature Sustainability Manager by Hogewoning

(Junior) Sustainability Data Analist | 40 uur

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van duurzaamheidsgegevens om impact te maken in de internationale maakindustrie. Ben jij creatief, stressbestendig en klaar om bij te dragen aan een CO2-neutrale toekomst? Solliciteer nu!

Lees verder »

Product Developer

Als Product Developer bij Hogewoning ben je verantwoordelijk voor specifieke productgroepen en leid je vernieuwingsprojecten om de collecties aan te passen aan markttrends. Met een creatieve en commerciële mindset identificeer je kansen, ontwikkel je producten, en stuur je het gehele ontwikkelingsproces aan.

Lees verder »
Beurzen_Hogewoning_Christmasworld_Harrogates

Agente di vendita per il Sud Italia

Cerchiamo un Agente di vendita per il Sud Italia , che rappresenti Hogewoning con le collezioni House of Nature,  Seasonal ed Natures Accents.
Lavoriamo con l’ applicazione di vendita App4Sales. Due volte l’ anno forniamo un bel catalogo di vendita e delle brochure che sicuramente potranno aiutarti con le vendite e raggiungere il tuo obbiettivo.

Lees verder »

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.