Werken bij Hogewoning

Wij zijn en blijven volop in ontwikkeling. En jij?

‘Inspired by nature’, dat is de kern van Hogewoning’s DNA. We zijn er trots op al drie generaties lang hét toonaangevende bedrijf te zijn op het gebied van natuurlijke decoratiematerialen.

We komen uit een lange traditie van droogbloemen, gedroogde materialen en artikelen voor de bloemist. Dat betekent een ongeëvenaarde kennis van materialen, herkomst en de sector.

Tel daarbij op ons inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, decoratie en hobby: de gouden combinatie voor de artikelen die we ontwikkelen. Decoratief, onderscheidend, met een goede kwaliteit en voor een prima prijs.

Bij Hogewoning werkt een hecht team van hardwerkende professionals, die met beide benen op de grond staan. De dagen vliegen voorbij en geen dag is hetzelfde. Tussen de afdelingen bestaan korte lijnen. De bedrijfscultuur is no-nonsense en de werksfeer  kenmerkt zich door loyaliteit en openheid.

Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van innovatieve (combinaties van) natuurlijke materialen en unieke designs: ‘de Hogewoning signatuur’.

Spreekt dit je aan? Reageer dan nu op één van onze vacatures.

Onze vacatures

Hobby Flora voor creatievelingen

Vacature Inkoop assistent

Wij zijn op zoek naar een creatieveling die administratieve taken ook leuk vindt! Je komt terecht in een bedrijf wat elke dag in beweging is en waar veel ruimte is om te leren.

Lees verder »
Over Ons - Hogewoning's Betrokkenheid bij Natuurlijke Decoraties

Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager zorg jij voor een excellente leveringsprestatie aan grote en kleine retailers in Europa. Vanuit jouw logistieke expertise richt je je op het beschrijven, stroomlijnen en beheersen van de logistieke processen, waarbij nauwe samenwerking met interne en externe stakeholders een belangrijk onderdeel is.

Lees verder »
Vacature Sustainability Manager by Hogewoning

Sustainability Manager

Hogewoning B.V. is een sterk groeiend bedrijf in de “home decorations” branche. Jaarlijks worden meerdere collecties gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel eigen expertise als externe designers. Het bedrijf

Lees verder »

Sales Manager Wohnaccessoires Deutschland

Deutschland ist ein großer und wichtiger Absatzmarkt für Hogewoning. Obwohl Hogewoning bereits über einen Kundenstamm verfügt, ist das lokale Wachstumspotenzial immer noch enorm. Wir suchen deshalb einen Kollegen, der Spaß am Unternehmertum hat. Sie sind die Visitenkarte von Hogewoning auf dem deutschen Markt.

Lees verder »
Beurzen_Hogewoning_Christmasworld_Harrogates

Agente di vendita per il Sud Italia

Cerchiamo un Agente di vendita per il Sud Italia , che rappresenti Hogewoning con le collezioni House of Nature,  Seasonal ed Natures Accents.
Lavoriamo con l’ applicazione di vendita App4Sales. Due volte l’ anno forniamo un bel catalogo di vendita e delle brochure che sicuramente potranno aiutarti con le vendite e raggiungere il tuo obbiettivo.

Lees verder »

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.