Onze showroom

Let op: de voorverkoop Winter & Kerst 2021 is gesloten!
Vanaf maandag 7 juni presenteren wij onze nieuwe Spring/Summer 2022 collectie
in onze showroom en webshop.

De House of Nature-lifestylecollectie bestaat uit een uitgebreide hedendaagse selectie interieuraccessoires en meubelen. Warme kleuren en rijke materialen zijn de basis van deze vernieuwende collectie.
 

Ook onze kerstcollectie is een feestelijke aanvulling voor ieder interieur. Deze collectie wordt verrijkt met kerstbomen die regelrecht uit de Scandinavische bossen lijken te komen.

De uitgebreide selectie natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik maakt de winter-/kerstcollectie 2021 helemaal compleet!

Previous
Next

Nu te zien in onze showroom

We nodigen u graag uit in onze showroom in Rijnsburg. Komt u van ver? Dan bieden we u graag een overnachting in een viersterrenhotel aan bij ons in buurt.

Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als u het prettiger vindt de collectie vanuit uw eigen omgeving te bekijken. We bieden u de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met uw accountmanager.

onze showroom

Nederland

Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
Tel: +31 (0)71 – 40 28 501​

Een veilig bezoek voor iedereen

Hogewoning wil graag dat een bezoek aan de showroom voor iedereen prettig en veilig is. We geven u nog steeds onze onverdeelde persoonlijke aandacht en houden hierbij de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht. Onze collega’s dragen een mondkapje en wij verzoeken u hetzelfde te doen. Voor het betreden van de showroom vragen wij u om uw handen te desinfecteren. Wij zorgen voor een goede ventilatie in al onze ruimtes.

Onze collega’s komen alleen naar kantoor wanneer zij geen corona-gerelateerde klachten hebben. Mocht u voorafgaand aan uw showroombezoek klachten krijgen die op corona zouden kunnen duiden, neemt u dan contact met ons op. Wij plannen dan in overleg een nieuwe afspraak in.

Heeft u vragen of opmerkingen betreffende uw showroombezoek, neemt u dan gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit u onze nieuwe collectie te laten zien!

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.