Onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze ‘House of Brands’ in Rijnsburg!

Tweemaal per jaar pakken we groots uit en laten we u onze nieuwe producten van House of Nature (ons woonaccessoires/lifestyle brand) en Hogewoning Seasonal (seizoensdecoratie) zien.  

Daarnaast houden we de collecties van onze Volume Brands HGW Interior Decorations (woondecoratie) en Hobby Flora (hobby & craft materialen) voortdurend actueel.  
 
Elk van onze Brands komt optimaal tot z’n recht in een eigen showroom:

Nu te zien in onze showroom

Eigentijds design, geïnspireerd door de natuur; dát is House of Nature.

De items van House of Nature geven uitdrukking aan wie jij bent. Verrassende basics en luxe eyecatchers vullen elkaar aan in onze verschillende stijlen. Stuk voor stuk prachtige items van veelal natuurlijke materialen die voor een hoop warmte en sfeer zorgen.

Vier de seizoenen in stijl met de producten van Hogewoning Seasonal. Onze uitgebreide collectie bestaat uit sfeervolle seizoensdeco waarin een hoofdrol is weggelegd voor kerst- en voorjaarsdecoratie.

Het ruime aanbod van stijlvolle en goed geprijsde kransen is het paradepaartje van onze Seasonal Brand.

Duurzaam, origineler, mooier, verzorgder… dat is HGW Interior Decorations!

Eigentijdse woonaccessoires voor elk seizoen, geproduceerd op een eerlijke en verantwoorde wijze. Speciaal ontworpen en geproduceerd voor de volumemarkt. White label, custom made, retailproof verpakkingen… de mogelijkheden zijn eindeloos met HGW!

Creëer je eigen low maintenance ‘urban jungle‘ met de niet van echt te onderscheiden planten, losse takken en bloemen van de HGW Planten Volume lijn.

Ideaal voor al die te donkere hoekjes, (thuis)kantoortuinen of plekken waar het lastig water geven is. Eindelijk een oplossing voor mensen wiens ambitie groener is dan hun vingers!

Bouw de mooiste miniatuur kerstdorpen met de sfeervolle huisjes en toebehoren van Santaville! Het kerstdorp komt tot leven met dorpsbewoners, besneeuwde bomen, feestelijk gekleurde LED verlichting en speelse bewegende objecten.

De Santaville collectie is er voor verzamelaars met een kleiner budget. 

Vier het voorjaar met de vrolijke HGW paasdecoratie voor je huis én tuin.
 
Wat is een paasontbijt zonder feestelijk gedekte tafel? HGW heeft speciaal voor de volumemarkt een paascollectie ontworpen met de liefste lammetjes (paas)hazen, konijntjes, kippen en kuikentjes. En eieren in vrolijke kleuren, niet te vergeten. Hang ze op of zet ze neer in de vensterbank of op tafel. 
 
Onze voorjaarskransen en paashangers zijn echte eyecatchers.  Met deze instant sfeermakers komen de lentekriebels vanzelf!

Laat u verrassen door de uitgebreide collectie Hobby & Craft-producten van Hobby Flora. Geïnspireerd op de natuur, met zorg samengesteld en al jaren een bewezen succes bij vele retailers.

De meest fantastische ideeën komen tot leven met de meer dan 2000 artikelen verdeeld over 15 productgroepen.

onze showroom

Nederland

Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
Tel: +31 (0)71 – 40 28 501​

Een veilig bezoek voor iedereen

Hogewoning wil graag dat een bezoek aan de showroom voor iedereen prettig en veilig is.

We geven u nog steeds onze onverdeelde persoonlijke aandacht en houden daarbij 1,5 meter afstand. Onze collega’s dragen een mondkapje en wij verzoeken u hetzelfde te doen. Voor het betreden van de showroom vragen wij u om uw handen te desinfecteren.

Komt u van ver? Dan bieden we u graag een overnachting aan in een viersterrenhotel bij ons in buurt.

Mocht u voorafgaand aan uw showroombezoek klachten krijgen die op corona kunnen duiden, neemt u dan contact met ons op zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.

Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als u het prettiger vindt de collectie vanuit uw eigen omgeving te bekijken. We bieden u de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met uw accountmanager.

We kijken ernaar uit u onze nieuwe collectie te laten zien!

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.