Plan uw showroom afspraak

Wij heten u van harte welkom in onze spectaculair verbouwde showroom! Voor de Winter/Kerstcollectie 2021 pakken we grootser uit dan ooit tevoren. Laat u inspireren door de warme kleuren en rijke materialen van de House of Nature lifestyle-collectie, ontdek het gemak van niet-van-echt te onderscheiden kerstbomen en kom alvast in winsterse sferen met de prachtige natuurlijke accessoires van Hogewoning Seasonal. Onze kerstcollectie is een feestelijke aanvulling voor ieder interieur. Ervaar het zelf tijdens uw bezoek aan onze showrooms in Rijnsburg (Nederland) en Idstein (Duitsland).

Vult u alstublieft onderstaand formulier in, zodat wij uw bezoek zo goed mogelijk voor kunnen bereiden. Nadat wij uw aanvraag voor een showroombezoek hebben ontvangen, zal onze afdeling Sales contact met u opnemen om uw bezoek verder af te stemmen. Heeft u aanvullende vragen of wensen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen op +31 (0)71 – 40 28 501 .

Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als u het prettiger vindt de collectie vanuit uw eigen omgeving te bekijken. We bieden u tevens de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met uw accountmanager. 


Een veilig bezoek voor iedereen

Hogewoning wil graag dat een bezoek aan de showroom voor iedereen prettig en veilig is. We geven u nog steeds onze onverdeelde persoonlijke aandacht en houden hierbij de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht.

Onze collega’s komen alleen naar kantoor wanneer zij geen corona-gerelateerde klachten hebben. Mocht u voorafgaand aan uw showroombezoek klachten krijgen die op corona zouden kunnen duiden, neemt u dan contact met ons op. Wij plannen dan in overleg een nieuwe afspraak in.

Onze collega’s dragen een mondkapje en wij verzoeken u hetzelfde te doen. Voor het betreden van de showroom vragen wij u om uw handen te desinfecteren. Wij zorgen voor een goede ventilatie in al onze ruimtes.

Heeft u vragen of opmerkingen betreffende uw showroombezoek, neemt u dan gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit u onze nieuwe collectie te laten zien!

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.