Onze prachtige Winter/Christmas 2023 collectie is vanaf nu te zien in onze ‘House of Brands’ in Rijnsburg. U bent van harte welkom!

Elk van onze Brands heeft een eigen showroom. Tweemaal per jaar pakken we groots uit en laten we u onze nieuwe producten van House of Nature (ons woonaccessoires/lifestyle brand) en Hogewoning Seasonal (seizoensdecoratie) zien. Deze merken richten zich op de middelgrote retailers, tuincentra en groothandels. 

Daarnaast houden we de collecties van onze Volume Brands HGW (woondecoratie) en Hobby Flora (hobby & craft materialen) voortdurend actueel. Bezoek dus ook zeker deze showrooms! Onze volumemerken zijn voor de consument verkrijgbaar bij grote retailers, bouwmarkten en warenhuizen. De HGW en Hobby Flora collecties zijn dynamisch en door de hogere MOQ per item kunnen wij tevens maatwerk of gebruik van een white label bieden. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.  

Vult u alstublieft onderstaand formulier in, zodat wij uw bezoek zo goed mogelijk voor kunnen bereiden. Nadat wij uw aanvraag voor een showroombezoek hebben ontvangen zal onze afdeling Sales contact met u opnemen om uw bezoek verder af te stemmen. Heeft u aanvullende vragen of wensen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen op +31 (0)71 – 40 28 501 .

Uiteraard hebben wij er alle begrip voor wanneer u het prettiger vindt om de collectie vanuit uw eigen omgeving te bekijken. Daarom kunt u de showroom ook bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met uw accountmanager.

Een veilig bezoek voor iedereen

Hogewoning wil graag dat een bezoek aan de showroom voor iedereen prettig en veilig is. We geven u nog steeds onze onverdeelde persoonlijke aandacht en houden hierbij de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht.

Onze collega’s komen alleen naar kantoor wanneer zij geen corona-gerelateerde klachten hebben. Mocht u voorafgaand aan uw showroombezoek klachten krijgen die op corona zouden kunnen duiden, neemt u dan contact met ons op. Wij plannen dan in overleg een nieuwe afspraak in.

Onze collega’s dragen een mondkapje en wij verzoeken u hetzelfde te doen. Voor het betreden van de showroom vragen wij u om uw handen te desinfecteren. Wij zorgen voor een goede ventilatie in al onze ruimtes.

Heeft u vragen of opmerkingen betreffende uw showroombezoek, neemt u dan gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit u onze nieuwe collectie te laten zien!

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.