Onze showroom

De Winter/Kerst collectie 2021 is vanaf 7 december te zien in onze showroom in Rijnsburg
én vanaf 14 december in Idstein bij Frankfurt!

De voorverkoop van onze nieuwe winter-/kerstcollectie 2021 gaat vanaf 7 december weer van start. Op dit moment zijn wij druk bezig met een spectaculaire verbouwing van onze showroom die uw verwachtingen zal overtreffen.

De House of Nature-lifestylecollectie bestaat uit een uitgebreide hedendaagse selectie interieuraccessoires en meubelen. Warme kleuren en rijke materialen zijn de basis van deze vernieuwende collectie.

Ook onze kerstcollectie is een feestelijke aanvulling voor ieder interieur. Deze collectie wordt verrijkt met kerstbomen die regelrecht uit de Scandinavische bossen lijken te komen.

De uitgebreide selectie natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik maakt de winter-/kerstcollectie 2021 helemaal compleet!

We nodigen u graag uit in onze showrooms in Rijnsburg en Idstein (Duitsland). Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als u het prettiger vindt de collectie vanuit uw eigen omgeving te bekijken. We bieden u de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met uw accountmanager.

Ook zal vanaf 7 december de B2B-webshop 24/7 voor u beschikbaar zijn. Hier wordt de volledige collectie gepresenteerd en aan de hand van prachtige sfeerbeelden wordt u door onze nieuwe collectie meegenomen.

Veiligheid en gezondheid staan voorop bij Hogewoning. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek volgens de richtlijnen van het RIVM zal verlopen. We vragen u om vooraf met uw accountmanager een afspraak in te plannen, zodat we de richtlijnen kunnen garanderen.

Komt u van ver? Dan bieden we u graag een overnachting in een viersterrenhotel aan bij ons in buurt.

U bent dus meer dan welkom in Rijnsburg of in het betoverende Idstein (bij Frankfurt) dat in de winter sprookjesachtig mooi is.

Maakt u vooraf een afspraak, dan bent u verzekerd van onze onverdeelde aandacht.

Onze showrooms

Nederland:

Vinkenweg 50

2231 NT Rijnsburg

Tel: +31 (0)71 – 40 28 501

Deutschland:

Black-und-Decker-Strasse  17B (3. OG)

65510 Idstein

Tel: Mark Overgoor +49 15237740612

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.