Onze showroom

Wij heten je van harte welkom in onze ‘House of Brands’ in Rijnsburg!

Tweemaal per jaar pakken we groots uit en laten we je onze nieuwe producten van House of Nature en Hogewoning Seasonal, Winter Wood Village, Santaville, Natures Accents en Natural Pine Collection en Natural Pine Aurora zien.  

Daarnaast houden we de collecties van onze Volume Brands HGW Interior Decorations en Hobby Flora voortdurend actueel.

Nu te zien in onze showroom:

House of Nature logo

HOUSE OF NATURE

Eigentijds design, geïnspireerd door de natuur; dát is House of Nature.

De items van House of Nature geven uitdrukking aan wie jij bent. Verrassende basics en luxe eyecatchers vullen elkaar aan in onze verschillende stijlen. Stuk voor stuk prachtige items van veelal natuurlijke materialen die voor een hoop warmte en sfeer zorgen.

HOGEWONING SEASONAL

Vier de seizoenen in stijl met de producten van Hogewoning Seasonal. Onze uitgebreide collectie bestaat uit sfeervolle seizoensdeco waarin een hoofdrol is weggelegd voor kerst- en voorjaarsdecoratie.

Het ruime aanbod van stijlvolle en goed geprijsde kransen is het paradepaartje van onze Seasonal Brand.

Natural Pine Collection

Deze prachtige collectie brengt niet alleen winterse sfeer in huis, hij neemt je regelrecht mee naar de Scandinavische bossen.

Kerstbomen die niet van echt te onderscheiden zijn en ieder jaar weer hun naalden behouden. De guirlandes, mooie takken en kransen geven elk huis, winkel en kantoor een gezellig gevoel. De Natural Pine Collection is winterse charme met een natuurlijke uitstraling, wat het feestgevoel helemaal compleet maakt.

Natural Pine Aurora

Hogewoning heeft een collectie verlichte kerstbomen ontwikkeld die uiterst duurzaam is en niet van echt te onderscheiden valt: Natural Pine Aurora Prelit.

Deze kunstkerstbomen hebben een buitengewoon natuurlijke uitstraling, zijn voorzien van duurzame LED-verlichting en zijn makkelijk in elkaar te zetten. Niet voor niets geven we maar liefst 10 jaar garantie op alle bomen van Natural Pine Aurora.

Winter Wood Village

Idyllische houten huisjes en natuurlijke kerstdecoraties, geïnspireerd op het kerstgevoel van vroeger. Winter Wood Village, opgericht in 2018, is herkenbaar aan zijn nostalgische collectie die je mee terugneemt in de tijd met stijl, smaak en sfeer.

Naast de bijzondere huisjes biedt de collectie lantaarns, diverse hangers en kerstglobes. Winter Wood Village is een musthave voor het ultieme kerstgevoel

Santaville

Bouw de mooiste miniatuur kerstdorpen met de sfeervolle huisjes en toebehoren van Santaville! Het kerstdorp komt tot leven met dorpsbewoners, besneeuwde bomen, feestelijk gekleurde LED verlichting en speelse bewegende objecten.

De Santaville collectie is er voor verzamelaars met een kleiner budget. 

Natures Accents

Natuurlijke accessoires voor binnen en buiten. Ons nieuwe merk Natures Accents is innovatief en duurzaam, met focus op de natuur.

Natures Accents: essentials voor de professional waarmee je de meest geweldige bloemstukken en groene composities maakt. De mooiste creaties worden gemaakt met potten en vazen, gedroogde natuurlijke materialen, mossen en nog veel meer. 

HGW Interior Decorations

Duurzaam, origineler, mooier, verzorgder… dat is HGW Interior Decorations!

Eigentijdse woonaccessoires voor elk seizoen, geproduceerd op een eerlijke en verantwoorde wijze. Speciaal ontworpen en geproduceerd voor de volumemarkt. White label, custom made, retailproof verpakkingen… de mogelijkheden zijn eindeloos met HGW!

Hobby Flora logo a brand by Hogewoning

Hobby Flora

Laat u verrassen door de uitgebreide collectie Hobby & Craft-producten van Hobby Flora. Geïnspireerd op de natuur, met zorg samengesteld en al jaren een bewezen succes bij vele retailers.

De meest fantastische ideeën komen tot leven met de meer dan 2000 artikelen verdeeld over 14 productgroepen.

onze showroom

Nederland

Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
Tel: +31 (0)71 – 40 28 501​

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.