Santaville Logo

Bouw de mooiste miniatuur kerstdorpen met de sfeervolle huisjes en toebehoren van Santaville!

De Santaville collectie is er voor de vele verzamelaars met een kleiner budget en staat dan ook bekend om zijn goede kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs.

Santaville logo

Zeer goed geprijsd

Complete miniatuur collectie

Duurzame batterij besparing

Een 'Merry Christmas' met Santaville:

Maatwerk voor volumemarkt

Speciaal ontworpen en geproduceerd voor de volumemarkt tegen concurrerende prijzen. Custom made, white label of een inspiratiewebsite... In Santaville is alles mogelijk!

Duurzaamheid & logistiek

Gemaakt onder eerlijke omstandigheden en op een duurzame manier verpakt. We leveren snel en zorgvuldig dankzij ons betrouwbare distributienetwerk.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Het kerstdorp komt tot leven met dorpsbewoners, besneeuwde bomen, feestelijk gekleurde LED verlichting en speelse bewegende objecten.

We richten ons op volumeklanten: retailers met veel traffic in Europa en daarbuiten. Onze Santaville collectie is een aanwinst voor  grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en warenhuizen.

Santaville werkt met een minimale afname (MOQ) per item, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en prijs. 

Wij kunnen de Santaville producten voorzien van een white label met uw eigen logo en bedrijfsnaam. Onze grotere afnemers zetten zo eenvoudig een eigen huismerk met unieke verpakking in de markt. Ons designteam denkt graag met u mee.

Tevens is het mogelijk om producten geheel naar wens te laten ontwerpen en produceren. Een andere kleur of formaat? Geen enkel probleem. Uw accountmanager vertelt u  graag meer over de custom made mogelijkheden van Santaville.

Duurzaamheid & logistiek

Ook in Santaville houden we ons aan internationale wet- en regelgeving, algemene productveiligheid en REACH.

De artikelen worden onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Door onze efficiënte werkwijze en volume-inkoop kunnen we kwalitatieve producten inkopen tegen een goede prijs.

Voor onze verpakkingen kiezen we zoveel mogelijk voor duurzame oplossingen. In Santaville zelf schijnen enkel LED-lichtjes, zodat de batterijen extra lang meegaan.

De volumemarkt staat of valt met de logistieke planning. Dit hele proces heeft Hogewoning geoptimaliseerd. Zo werken wij uitsluitend met betrouwbare partners zodat we kunnen leveren wat we beloofd hebben.

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.