Over
Hogewoning

Hogewoning is marktleider in het ontwerp en de distributie van decoratiematerialen geïnspireerd op de natuur. Onze (familie)geschiedenis gaat al meer dan negentig jaar terug.

Onze producten spelen een belangrijke rol in de woonaccessoiresmarkt. We benaderen ons vakgebied op een innovatieve manier en zijn voor vele groothandels een strategische toeleveringspartner. Kijk niet verder voor de laatste trends, vertrouw op het team van Hogewoning!

Bedrijfsonderdelen

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevend distributeur en komen graag op allerlei manieren in contact met onze, zeer diverse, klanten. Middels catalogi, beurzen, internet en een netwerk van verkoopvertegenwoordigers kunnen we onze klanten bedienen op de manier die het best bij hun bedrijfsvoering past. Continue productontwikkeling, onze superieuze marktkennis en professionele logistiek stellen ons in staat aan de meest uiteenlopende wensen te voldoen.

Tot onze klantenkring mogen we o.a. groothandelaren, warenhuizen, exporteurs, gift shops en tuincentra wereldwijd rekenen. Hogewoning ontwerpt en produceert ook exclusieve producten voor eigen merken van internationale winkelketens en retailers.

Trends en ontwerpen

Hogewoning staat bekend om haar creatieve ontwerpen, innovatieve gebruik van materialen en hoge kwaliteit. We hebben een team van ontwerpers en een uitgebreid netwerk van getalenteerde creatieven die exclusief voor Hogewoning woonaccessoires ontwerpen.