Over Hogewoning

Hogewoning is marktleider in het ontwerp en de distributie van decoratiematerialen geïnspireerd op de natuur. Onze (familie)geschiedenis gaat al meer dan negentig jaar terug.

Onze producten spelen een belangrijke rol in de woonaccessoiresmarkt. We benaderen ons vakgebied op een innovatieve manier en zijn voor vele groothandels een strategische toeleveringspartner. Kijk niet verder voor de laatste trends, vertrouw op het team van Hogewoning!

Bedrijfsonderdelen

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevend distributeur en komen graag op allerlei manieren in contact met onze, zeer diverse, klanten. Middels catalogi, beurzen, internet en een netwerk van verkoopvertegenwoordigers kunnen we onze klanten bedienen op de manier die het best bij hun bedrijfsvoering past. Continue productontwikkeling, onze superieuze marktkennis en professionele logistiek stellen ons in staat aan de meest uiteenlopende wensen te voldoen.

Tot onze klantenkring mogen we o.a. groothandelaren, warenhuizen, exporteurs, gift shops en tuincentra wereldwijd rekenen. Hogewoning ontwerpt en produceert ook exclusieve producten voor eigen merken van internationale winkelketens en retailers.

Trends en ontwerpen

Hogewoning staat bekend om haar creatieve ontwerpen, innovatieve gebruik van materialen en hoge kwaliteit. We hebben een team van ontwerpers en een uitgebreid netwerk van getalenteerde creatieven die exclusief voor Hogewoning woonaccessoires ontwerpen.

Collega’s in China en India

Veel producten voor woningdecoratie komen uit China. Fabrikanten en toeleveranciers van onderdelen werken daar optimaal samen. Hogewoning heeft 2 eigen inkoopkantoren in China met in totaal 8 medewerkers en een steunpunt in India. Sommigen collega’s daar zijn al meer dan 20 jaar aan Hogewoning verbonden. Deze collega’s begeleiden alle producties, zorgen voor tijdige levering, degelijke verpakking en een efficiënte logistiek. Daarnaast houden ze ook onze normen én waarden in de gaten. Niet alleen moet de kwaliteit uitstekend zijn, we stellen ook eisen aan duurzaamheid. Dat gaat verder dan alleen het klimaat. Het welzijn en de gezondheid van mensen die onze producten maken, vinden we minstens even belangrijk.

Door de Covid-19 uitbraak is het ons nóg meer duidelijk geworden hoe belangrijk het is voor ons bedrijf om deze korte lijnen met onze inkoopkantoren in het Verre Oosten te hebben. Onze collega’s daar zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen ervoor, in tijden van beperkt reizen, dat wij een vernieuwende collectie kunnen samenstellen. Grote retailers hebben meer dan voorheen de afgelopen tijd de weg naar ons gevonden. Zonder naar het Verre Oosten af te reizen is het bij ons mogelijk om een top collectie samen te stellen en producten op maat te laten produceren tegen een zeer scherpe prijs.  

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.