Opening showroom nieuwe Spring/Summer collectie 2021 | Vanaf 8 juni 2020

De voorverkoop van onze nieuwe Spring/Summer collectie 2021 gaat bijna van start. Op dit moment zijn we druk bezig onze showroom “summer proof” te maken zodat u aangenaam verrast gaat worden. In onze showroom zullen we onze nieuwe House of Nature, Seasonal en Essentials collecties presenteren. 

Uiteraard staan veiligheid en gezondheid voorop bij Hogewoning en zorgen wij ervoor dat u onze showroom veilig kunt bezoeken. Het is daarbij wel belangrijk dat u van te voren een afspraak maakt zodat wij uw bezoek volgens de RIVM richtlijnen kunnen laten verlopen.

Vindt u het prettiger onze collectie te bekijken vanuit uw eigen omgeving? Dan zijn er uiteraard mogelijkheden de showroom te bezichtigen via een videobel-afspraak. Ook zal de showroom met 360 graden beelden te bekijken zijn op onze website. De B2B webshop is vanaf 8 juni gevuld met mooie sfeerbeelden. Hier zal de volledige collectie overzichtelijk te zien en te bestellen zijn.

Nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met John Holtrop | John@hogewoning.com | 06 212 801 64

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.