Home Accents Decorations Logo white

Ons huismerk Home Accents bestaat uit aantrekkelijk geprijsde trendy woonaccessoires en seizoensartikelen die een breed publiek aanspreken. Home Accents leveren we aan een select aantal retailketens.

De pluspunten van Home Accents:
Home Accents decorations logo

Premium merk

Hogewoning zet nét dat stapje verder in duurzaamheid en kwaliteit, zowel tijdens de productie als tijdens de distributie. Zonder dat de prijs omhoog gaat.

Inspiratie & ondersteuning

Aantrekkelijke verpakkingen, social media-campagnes en een consumentenwebsite: Hogewoning blijft haar klanten, merken en producten inspireren en ondersteunen.
Natuurlijke Home Accents Decorations Hogewoning

Prijs-kwaliteit

Home Accents heeft een veelzijdige collectie van woonaccessoires met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, zónder dat dit ten koste gaat van mens en milieu. Door onze jarenlange ervaring zoeken wij altijd de best verkopende artikelen voor Home Accents.

Natuurlijk voldoet Home Accents aan alle wet- en regelgeving die onze klanten van een premium retailmerk mogen verwachten, maar Hogewoning gaat hierin duidelijk een stap verder dan de meeste importeurs en groothandels.

Mens & milieu

Onze roots liggen in de prachtige bollenvelden, op een steenworp afstand van bossen en duinen. Onze producten zijn ‘Inspired by Nature’. Dan vinden we het niet meer dan logisch om goed voor mens, dier en onze natuur te zorgen.

Hogewoning is hier continu mee bezig. Zo verbannen wij het plastic uit al onze verpakkingen en maken wij geen gebruik meer van nietjes. Op deze manier kunnen we karton en papier makkelijker gerecyclen. We zorgen voor een prettige werkomgeving voor onze collega’s en letten streng op eerlijke arbeidsomstandigheden bij onze producenten

Home Accents- Duurzame Decoratie Hogewoning

Service 

Naast de concurrerende prijs onderscheidt Home Accents zich door een uitstekende service en klantbeleving. Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwende trends en producten die bij een grote doelgroep in de smaak vallen. We vertellen u graag meer over onze store concepten met een competitieve prijsstelling. 

Onze eigen designers ontwerpen aantrekkelijke retailproof verpakkingen en winkel displays die het product naar een nóg hoger niveau tillen. Gegarandeerd dat de consument de producten van Home Accents niet kan weerstaan!

Unieke Home Accents Decorations Hogewoning

Consumentenwebsite 

De service van Hogewoning houdt niet op wanneer de order geplaatst is en de producten geleverd zijn. Zo ondersteunen wij Home Accents met meerdere social media kanalen én hebben we een speciale consumentenwebsite ontworpen.

Via een QR-code op de verpakking komt de consument direct terecht op de pagina van het gekochte product. Hier zijn onder andere een handleiding, montagevideo’s en styling inspiratie te vinden. Ook de meest gestelde vragen worden op deze site alvast beantwoord.

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.