Home Accents

Duurzaam, origineler, mooier, verzorgder… dat is Home Accents!

Eigentijdse woonaccessoires voor elk seizoen, geproduceerd op een eerlijke en verantwoorde wijze. En dat voor een verrassend aantrekkelijke prijs!

Logo_Home Accents-crop

Volumemarkt

Home Accents wordt speciaal ontworpen en geproduceerd voor de volumemarkt. We werken met een minimale afname per product (MOQ) om u de beste prijs te garanderen.

White label

Het is mogelijk de producten van een maatwerklabel te voorzien. Deze white label artikelen zijn interessant voor de grotere retailers die hun merk of winkel beter willen branden.

Duurzaam

In onze hele keten zijn we bezig plastic te verbannen als transportverpakking. In plaats daarvan maken we gebruik van gerecycled papier en/of FSC gecertificeerd karton en papier.

Home Accents

Ons volumemerk Home Accents is o.a. verkrijgbaar in grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en warenhuizen.

De volumemarkt staat of valt met de logistieke planning. Dit hele proces heeft Hogewoning geoptimaliseerd. Zo werken wij uitsluitend met betrouwbare partners zodat we kunnen leveren wat we beloofd hebben. De artikelen worden onder eerlijke omstandigheden geproduceerd. We vervoeren alle artikelen efficiënt en met veel zorg

Custom made, white label, aantrekkelijke retailproof verpakkingen… De mogelijkheden zijn eindeloos met Home Accents!

Santaville

Bouw de mooiste miniatuur kerstdorpen met de sfeervolle huisjes en toebehoren van Santaville! Het kerstdorp komt tot leven met dorpsbewoners, besneeuwde bomen, feestelijk gekleurde LED verlichting en speelse bewegende objecten. De Santaville collectie is er voor de vele verzamelaars met een kleiner budget en staat dan ook bekend om zijn goede kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs.

Onze Santaville collectie is een aanwinst voor  grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en warenhuizen. U wilt een eigen, unieke verpakking en een display op maat? Uw accountmanager vertelt u graag meer over alle mogelijkheden bij voldoende afname.

0173 Xmas
018 SHR

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.