Hogewoning Seasonal Logo

Vier de seizoenen in stijl met de Winter & Kerst Collectie van Hogewoning Seasonal. Een uitgebreide collectie kerstdecoratie om uw huis sfeervol aan te kleden tijdens de koudste maanden van het jaar.

Hogewoning seasonal logo
Decoreer de seizoenen met Hogewoning Seasonal:

Floristische essentials

Onze natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik zijn echte essentials voor bloemisten en tuincentra. Maak de mooiste creaties met onze natuurlijke potten, ondergronden en decoratie voor bloemisten.

Sfeervolle seizoensdeco

Natuurlijke tinten en traditionele kerstkleuren brengen uw huis in winterse sferen. Het ruime aanbod aan stijlvolle kunst- & droogbloemen blijft een favoriet in deze feestelijke Winter & Kerst collectie van Hogewoning Seasonal.

Vier de seizoenen in stijl!

Hogewoning Seasonal presenteert met trots haar uitgebreide Winter & Kerst collectie 2024 om uw huis sfeervol aan te kleden tijdens de koudste maanden van het jaar.

Het ruime aanbod van elegante en goed geprijsde kransen is iedere collectie weer ons paradepaardje. Uiteraard vindt u ook dit jaar weer bijzondere hangers en decoratieve dieren.

Hogewoning Seasonal is vooral te vinden bij groothandels, tuincentra en (middel)grote retailers.

Voor bloemisten en tuincentra

In deze collectie vindt u ook alle natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik zoals ondergronden, natuurlijke potten, wilgenkransen en decoratie voor bloemisten en tuincentra.

In ons assortiment vindt u de basis voor prachtige bloemstukken. Dit varieert van berken plantenbakken tot de mooiste stekers en exotische fruitsoorten om het bloemstuk mee te decoreren.

(Droog)bloemen zitten al meer dan 90 jaar in het DNA van Hogewoning. Vanzelfsprekend kunt u ook deze collectie weer een uitgebreid assortiment kunstbloemen, (glitter)takken en droogbloemen bij ons vinden.

Kerstcollectie Winter Wood Village

Hogewoning Seasonal is ook hét merk om je huis in kerstsfeer te brengen. We hebben een uitgebreide kerstcollectie: Winter Wood Village. Deze bestaat uit idyllische houten huisjes en natuurlijke kerstdecoratie. Stijlvol, smaakvol en sfeervol. Zo mooi kan Kerst zijn.

Creëer je eigen kerstdorp of zet je favoriete huisje als echte eye-catcher in de vensterbank of op de schouw. De sfeervolle LED-lichtjes zorgen voor een sprookjesachtig tafereel wanneer het buiten donker wordt.

Naast de verschillende soorten huisjes bestaat Winter Wood Village ook uit lantaarns, diverse hangers en kerstglobes. De hele serie is verkrijgbaar in naturel en wit hout.

O denneboom, o denneboom

In de showroom van onze Natural Pine Collection waant u zich met recht in een ‘Winter Wonderland’. Kerstbomen die eruit zien alsof ze regelrecht uit de Scandinavische bossen komen, met alle voordelen van een kunstboom.

Natural Pine Collection biedt een breed assortiment kerstbomen, kransen, guirlandes en takken in verschillende formaten. Met of zonder sneeuw en naar keuze met dennenappels.

Kortom: de mooiste kerstboom die de gehele kerstperiode sfeer en naalden behoudt.  En dat ieder jaar weer! Wonderschoon.

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.