Hogewoning Seasonal Logo

Vier de seizoenen in stijl met de Spring & Summer Collectie van Hogewoning Seasonal. Een uitgebreide collectie voorjaarsdecoratie om je huis sfeervol aan te kleden en de zomer in huis te halen. Vanaf 27 mei 2024 te bewonderen in onze showroom.

En voor wie de dagen aftelt tot Kerst: vanaf december tot april staat Hogewoning Seasonal in het teken van de voorverkoop van onze Kerstcollectie.

Hogewoning seasonal logo
Decoreer de seizoenen met Hogewoning Seasonal:

Floristische essentials

Onze natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik zijn echte essentials voor bloemisten en tuincentra. Maak de mooiste creaties met onze natuurlijke potten, ondergronden en decoratie voor bloemisten.

Sfeervolle seizoensdeco

Vrolijke voorjaarsdecoratie, zomerse woonaccessoires, prachtige kransen en niet te vergeten een uitgebreid assortiment aan droogbloemen: met de home deco van Hogewoning Seasonal geef je kleur aan alle seizoenen.

Vier de seizoenen in stijl!

Hogewoning Seasonal presenteert met trots haar uitgebreide Spring & Summer collectie 2025 vanaf 27 mei 2024. Vol nieuwe en verrassende items om je huis, tuin of balkon een frisse, vrolijke voorjaars- en zomerlook te geven.

Het ruime aanbod van elegante en goed geprijsde kransen is iedere collectie weer ons paradepaardje.

Hogewoning Seasonal is vooral te vinden bij groothandels, tuincentra en (middel)grote retailers.

Hogewoning Seasonal - Herfstdecor voor warme ambiance
Hogewoning Seasonal - Herfstdecor voor warme ambiance
Hogewoning Seasonal - Seizoensgebonden tafeldecoraties

Voor bloemisten en tuincentra

In deze collectie vindt u ook alle natuurlijke accessoires voor floristisch gebruik zoals ondergronden, natuurlijke potten, wilgenkransen en decoratie voor bloemisten en tuincentra.

In ons assortiment vindt u de basis voor prachtige bloemstukken. Dit varieert van berken plantenbakken tot de mooiste stekers en exotische fruitsoorten om het bloemstuk mee te decoreren.

(Droog)bloemen zitten al meer dan 90 jaar in het DNA van Hogewoning. Vanzelfsprekend kunt u ook deze collectie weer een uitgebreid assortiment kunstbloemen, (glitter)takken en droogbloemen bij ons vinden.

Kerstcollectie Winter Wood Village

Hogewoning Seasonal is ook hét merk om je huis in kerstsfeer te brengen. We hebben een uitgebreide kerstcollectie: Winter Wood Village. Deze bestaat uit idyllische houten huisjes en natuurlijke kerstdecoratie. Stijlvol, smaakvol en sfeervol. Zo mooi kan Kerst zijn.

Creëer je eigen kerstdorp of zet je favoriete huisje als echte eye-catcher in de vensterbank of op de schouw. De sfeervolle LED-lichtjes zorgen voor een sprookjesachtig tafereel wanneer het buiten donker wordt.

Naast de verschillende soorten huisjes bestaat Winter Wood Village ook uit lantaarns, diverse hangers en kerstglobes. De hele serie is verkrijgbaar in naturel en wit hout.

O denneboom, o denneboom

In de showroom van onze Natural Pine Collection waant u zich met recht in een ‘Winter Wonderland’. Kerstbomen die eruit zien alsof ze regelrecht uit de Scandinavische bossen komen, met alle voordelen van een kunstboom.

Natural Pine Collection biedt een breed assortiment kerstbomen, kransen, guirlandes en takken in verschillende formaten. Met of zonder sneeuw en naar keuze met dennenappels.

Kortom: de mooiste kerstboom die de gehele kerstperiode sfeer en naalden behoudt.  En dat ieder jaar weer! Wonderschoon.

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.