Hobby Flora

Ons volumemerk Hobby Flora bestaat uit een uitgebreide collectie Hobby & Craft-producten. Hobby Flora is al jaren een bewezen succes bij vele retailers dankzij:

Collectie

Laat u verrassen door de uitgebreide collectie van 14 productgroepen en meer dan 2000 artikelen. De meest fantastische ideeën komen tot leven met de items van Hobby Flora: scrapbook & kaart DIY, papieren bloemetjes, takjes, linten, 3D-stickers, kralen, hobbytextiel, …  Een feest voor menig creatieveling! Onze designs zijn altijd marktgericht en onze consumentverpakkingen zijn onweerstaanbaar.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Hobby Flora richt zich op volumeklanten: retailers met veel traffic in Europa en daarbuiten. De collectie is veelal onder het eigen label Hobby Flora verkrijgbaar in grootwinkelbedrijven en de grotere ketens.

Hobby Flora werkt graag met een targetprijs en ontzorgt zo haar klanten. Hierbij hoort een minimale afname (MOQ) per item, zodat we de beste kwaliteit en prijs kunnen waarborgen.

Informatie en inspiratie

De medewerkers van Hogewoning hebben jarenlange ervaring in de hobby- en craftmarkt. Het team creatieve ontwerpers achter Hobby Flora staat garant voor vernieuwende ontwerpen die geïnspireerd zijn op de natuur. We delen onze kennis graag met bedrijven en consumenten en ondersteunen onze producten met een uitgekiende social mediastrategie.

Hobby Flora heeft een eigen B2B website met informatie voor retailers, zoals onze USPs, een overzicht van de collectie en ontwerpers.

Daarnaast geven we de consument graag nieuwe ideeën wat zij kunnen maken met de producten van Hobby Flora. Indien gewenst kunnen we een QR-code toevoegen aan de verpakking. Wie deze scant, komt op onze consumentenwebsite met inspiratievideo’s en foto’s van wat mensen zelf met Hobby Flora hebben gemaakt.

Duurzaamheid

Onze roots liggen in de bollenstreek, onze inspiratie halen we uit de natuur. Dan is het niet meer dan logisch dat we ervoor zorgen dat alle Hobby Flora producten voldoen aan internationale wet- en regelgeving, Algemene productveiligheid en REACH. Producten kunnen, indien gewenst, worden voorzien van CE markering. Als FSC/PEFC gecertificeerd bedrijf kan Hobby Flora u alle artikelen van hout en/of papier uit onze collectie aanbieden met FSC/PEFC logo.

Distributie

Mede dankzij ons geoptimaliseerde distributienetwerk is Hobby Flora een bewezen succes bij vele retailers. Wij werken uitsluitend met betrouwbare partners waardoor we onze afspraken ook na kunnen komen. En mochten er nog efficiëntere oplossingen op de markt komen, dan passen we die als één van de eersten toe.  

Onze producten worden met veel zorg vervoerd. Daarnaast letten we ook bij het transport op duurzaamheid. In onze hele keten zijn we bezig plastic te verbannen als transportverpakking. In plaats daarvan maken we gebruik van gerecycled papier en/of FSC gecertificeerd karton en papier. We gebruiken geen nietjes meer, zodat we na transport het karton en papier nog makkelijker kunnen recyclen.

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.