Harrogate Christmas & Gift fair: 14 t/m 17 januari 2024 (B.B1)

Met veel plezier kondigen we aan dat Hogewoning weer zal deelnemen aan de prestigieuze Harrogate Christmas & Gift Fair in 2024! Deze beurs zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2024 in Harrogate, Verenigd Koninkrijk. Als toonaangevende aanbieder van unieke en kwalitatieve seizoensgebonden decoraties, hebben we besloten om dit jaar te schitteren met een uitgebreide selectie van onze prachtige merken, waaronder ‘Hogewoning Christmas’, ‘Natures Accents’ en natuurlijk ‘Natural Pine Collection’.

De Harrogate Christmas & Gift Fair is een niet te missen evenement voor iedereen in de geschenk- en decoratiebranche. Het is de perfecte gelegenheid voor ons om onze nieuwste kerst collecties te presenteren, evenals enkele tijdloze klassiekers die gegarandeerd de kerstsfeer zullen versterken. Van inkopers tot detailhandelaren en interieurontwerpers, is dit evenement de ideale gelegenheid om relaties op te bouwen en opnieuw aan te halen.

Onze stand zal gevuld zijn met een prachtige en inspirerende presentatie van seizoensgebonden decoraties, variërend van sfeervolle kerstboomornamenten tot verfijnde tafeldecoraties en nog veel meer. De merken ‘Hogewoning Christmas’, ‘Natures Accents’ en ‘Natural Pine Collection’ staan bekend om hun duurzaamheid, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.

Meer informatie over de Harrogate Christmas & Gift Fair vind je op hun officiële website: www.harrogatefair.com

Voor meer informatie over onze merken zijn terug te vinden op onze website: www.hogewoning.com

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op de Harrogate Christmas & Gift Fair 2024 en samen de magie van het komende feestseizoen te delen!

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.