Supply chain planner | 40 uur

Hogewoning is een internationaal opererend familiebedrijf dat decoratie-artikelen ontwikkelt, produceert en verkoopt aan de grote retailers. De gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en unieke designs: de Hogewoning touch.

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1926, het jaar waarin Willem Hogewoning (grootvader van de huidige eigenaar) zijn eigen handel begon in droogbloemen. Deze lijn is de eerste inspiratie geweest van de hedendaagse ‘Inspired by Nature’ decoratie-artikelen. Vanaf de zeventiger jaren is Hogewoning in een stroomversnelling gekomen waar we nu nog steeds inzitten. Een prettige en gezellige werksfeer in combinatie met goede resultaten is bij Hogewoning erg belangrijk.

Voor ons team zoeken wij een:

Supply chain planner (full-time)

Als supply chain planner ben je verantwoordelijk voor het coördineren van diverse supply chain-activiteiten om een efficiënte en effectieve goederenstroom te waarborgen. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden, zoals inkoop, productie, logistiek en verkoop, om aan de vraag van klanten te voldoen en de voorraadniveaus te optimaliseren.

Hoofdtaken

 • Voortdurend afstemmen van vraag en aanbod binnen de supply chain.
 • Beheren van de voorraadniveaus in de magazijnen aan de hand van bijbehorende prognoses. En optimaliseert deze waar nodig.
 • Afstemmen van de inkoopplanning met de kantoren in het Verre Oosten.
 • Plannen van transport en distributie in samenwerking met het supply chain team en partners.
Onze Missie: Natuurlijke Home Decoraties en Duurzaamheid
Hogewoning MVO - Duurzaamheid in Actie
Vacature Hogewoning Demand Planner Supply Chain

Waar hebben we jou voor nodig?

We zoeken iemand die het leuk vind om de schakel binnen het logistieke proces te zijn. Zo houd je je bezig met o.a.:

 • Voorraadbeheer: het voortdurend afstemmen van de voorraadbehoefte van de klant met betrekking tot inkomende goederen en voorraden in de magazijnen. Het implementeren van acties om het voorraadbeleid te optimaliseren, het maken van rapportages en het nemen van maatregelen om de goederenstroom te verbeteren. Je implementeert acties om het voorraadbeleid te optimaliseren, maakt rapportages en neem je maatregelen om het proces te verbeteren.
 • Communicatie: efficiënte afstemming met kantoren in het Verre Oosten en interne belanghebbenden, gericht op maximale klanttevredenheid. Je bent voortdurend in contact met onze kantoren in China en India. Jij zorgt voor een efficiënte afstemming en richt je vooral op maximale klanttevredenheid.
 • Procesverbetering: identificeren van verbetermogelijkheden in logistieke processen, implementeert verbeteringen om klanttevredenheid, productiviteit, teamefficiëntie en werkprocessen te bevorderen.
 • Rapportage en analyse: opzetten van KPI’s en het ontwikkelen en beheren van rapportages over voorraad. Analyseren van Supply Chain data om de goederenstroom in de totale logistieke keten te optimaliseren.
 • Probleemoplossing: identificeren en oplossen van operationele problemen binnen het eigen werkgebied, zoals vertragingen, kwaliteitskwesties, goederenstroom en onnodige logistieke kosten, met als doel een optimale klanttevredenheid te bereiken. Je identificeert processen waar verbeteringen nodig zijn en lost deze ook op. Dit doe je vooral binnen het eigen werkgebied zoals vertragingen, kwaliteitskwesties etc. Dit doe je natuurlijk met als doel een optiemale klanttevredenheid te bereiken.

De supply chain planner rapporteert direct aan de Supply Chain Manager.

Competenties

We zijn op zoek naar een kandidaat collega met een HBO-opleiding in Supply Chain Management, Operations Management en/of Bedrijfskunde. De ideale kandidaat Je beschikt over een uitstekende Nederlandse taalvaardigheid en een goede beheersing van het Engels de Engelse taal. Daarnaast is heb je minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring vereist in een vergelijkbare functie binnen de FMCG-sector, bij voorkeur met ervaring in projectmanagement.

Verder ben jij:

 • Sterke analytisch en probleemoplossend: het vermogen hebben om complexe gegevens te interpreteren en bruikbare inzichten te genereren.
 • Organisatorisch: effectief prioriteiten stellen, deadlines halen en taken efficiënt plannen en uitvoeren.
 • Resultaatgericht: samen met de Supply Chain Manager duidelijke doelstellingen opstellen, verantwoordelijkheid nemen voor het behalen van die doelen en actie ondernemen om obstakels te overwinnen en successen te behalen.
 • Projectmatig werken: in staat zijn om projectmatig te denken en te werken en follow-up te geven aan doelen en afspraken.
 • Besluitvaardig: snel en effectief beslissingen kunnen nemen, zelfs onder tijdsdruk en in situaties met onvolledige informatie.

Wie past er bij ons?

Voor deze functie zijn wij opzoek naar iemand die vindingrijk is in het bedenken van oplossingen, nieuwe invalshoeken maar ook bij het geven van presentaties en trainingen. Het is een hectische functie dus stressbestendigheid is geboden. Je brengt enige ervaring mee en je vind het leuk om zelfstandig te werken en initiatief te nemen. Verder ben je innovatief en vooral een gezellige collega!

Wat bieden we:

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een sterk groeiend en dynamisch bedrijf waarin jij mee kunt groeien
 • Winstdeling
 • Een laptop van de zaak
 • Prettige werksfeer en de leukste collega’s

Als je van mening bent dat je goed past binnen dit profiel, mail dan je CV en motivatie naar hr@hogewoning.com.

Alternatieve titels voor deze functie zijn merchandiseplanner, allocator, vraagplanner, manager aanbodplanner, planningsmedewerker vraag en aanbod, allocatiespecialist, allocatie-analist en merchandise allocator.

Fijn dat je interesse toont! Wist je dat we ons vooral laten inspireren door de natuur? Daarom waarderen we originele benaderingen enorm. Bedankt voor je begrip dat we geen standaard acquisitieverzoeken aannemen, maar we kijken altijd uit naar nieuwe, verrassende kandidaten.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.