Ontmoet ons op Christmasworld 2024 - Hal 5.0, stand B55

Goed nieuws! Met veel plezier kondigen we aan dat we deel uitmaken van Christmasworld 2024! Van 26 tot en met 30 januari 2024 wordt deze geweldige beurs gehouden in Frankfurt, Duitsland. En we kunnen niet wachten om jou daar te ontmoeten!

Als toonaangevende aanbieder van prachtige seizoensgebonden decoraties, gaan we op Christmasworld 2024 onze nieuwste collecties en tijdloze ontwerpen presenteren. We hebben een geweldige selectie van decoratieve items om je te inspireren en het volgende kerst- en feestseizoen onvergetelijk te maken!

Nu komt het spannende deel – ons standnummer! Je vindt ons in Hal 5.0, Stand B55. Zorg ervoor dat je ons op je plattegrond markeert, want je wilt onze unieke decoraties niet missen!

Christmasworld 2024

Christmasworld is een van de grootste en meest opwindende evenementen voor seizoensgebonden decoratieprofessionals. Hier zul je talloze geweldige exposanten vinden en de nieuwste trends en innovaties ontdekken. Met bezoekers van over de hele wereld is dit de ultieme plek om nieuwe contacten te leggen en onze passie voor natuurlijke deco te delen.

Om je alvast voor te bereiden, kun je meer informatie vinden op de officiële Christmasworld-website: www.christmasworld.messefrankfurt.com

Als je meer wilt weten over ons en onze prachtige decoraties, bekijk dan onze website: www.hogewoning.com

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op Christmasworld 2024! Markeer de data in je agenda en vergeet niet om ons standnummer – Hal 5.0, Stand B55 – te noteren.

Tot snel!

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.