Magazijnrunner

Je bent een belangrijke schakel in onze magazijnprocessen. Van de aankomst van goederen in ons magazijn tot het uitpakken, sorteren én verdelen zodat artikelen snel en correct op de juiste plek in het magazijn of in één van onze showrooms terecht komen.

Hogewoning is een internationaal opererend familiebedrijf dat decoratie-artikelen ontwikkelt, produceert en verkoopt aan grote retailers. Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en unieke designs: de Hogewoning touch. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1926 toen de grootvader van de huidige eigenaar zijn handel in droogbloemen startte. Onze hardwerkende professionals staan met beide benen op de grond en de werksfeer bij Hogewoning kenmerkt zich door loyaliteit en openheid. “Inspired by nature” is de kern van Hogewoning’s DNA.

Als MAGAZIJN RUNNER zorg jij er met je directe magazijn collega’s voor dat onze magazijnen altijd keurig opgeruimd en schoon zijn en dat jullie het overzicht bewaren over de beschikbare monster-voorraad. Je pakt (monster) artikelen uit en zorgt ervoor dat zij bij de juiste afdeling, in de juiste showroom of in het magazijn terecht komen. Je bent nauwkeurig, werkt snel en voorzichtig (sommige artikelen zijn kwetsbaar/breekbaar) en ook onder tijdsdruk blijf je 100% presteren. Je bent servicegericht. Je stelt je altijd hulpvaardig op bij vragen van klanten en of collega’s en neemt snel concrete acties naar aanleiding van klantvragen. Je bent gericht op het leveren van kwaliteit en je wilt samen met jouw directe collega’s de best mogelijke resultaten behalen.

Omdat je voor het verplaatsen van goederen gebruik maakt van verschillende hulpmiddelen zoals palletwagens en heftrucks, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Vacature Magazijn

Functie-eisen

 • Opleiding op minimaal VMBO niveau
 • 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  Maar ook leergierige schoolverlaters die hard willen werken, nodigen wij van harte uit om te solliciteren!
 • Je spreekt de Nederlandse taal goed
 • Basis computervaardigheden en handig met een handscanner
 • In bezit van rijbewijs B (eventuele certificaten voor het rijden met heftrucks etc. kun je via ons halen)

Ons aanbod

 • Salaris tussen de € 2400 en € 2700 bruto op fulltime basis (mede afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Een functie voor 40 uur per week
 • Een goede pensioenregeling en winstuitkering
 • Vakantietoeslag, opleidingsmogelijkheden en een tegemoetkoming in de reiskosten
 • Dagelijks een heerlijke en gezonde lunch

Zin in deze leuke rol binnen een trots team dat elke dag zin heeft om samen het beste uit zichzelf te halen?

Stuur dan snel een mail naar hr@hogewoning.com waarin je aangeeft waarom deze rol op jouw lijf is geschreven. Een uitgebreide CV is niet nodig, maar een korte omschrijving of presentatie van jezelf vinden we wel heel leuk!

Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Magazijn runner

Rijbewijs B

VMBO niveau

Rijnsburg

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.