Medewerker Sales Support

Wij zijn op zoek naar een medewerker Sales Support die graag een cruciale rol speelt in de ondersteuning van ons verkoopteam en die als geen ander snel kan schakelen en communicatief zeer vaardig is.

Hogewoning is een internationaal opererend familiebedrijf dat decoratie-artikelen ontwikkelt, produceert en verkoopt aan grote retailers. Onze gezamenlijke passie is het maken van mooie producten, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en unieke designs: de Hogewoning touch. Onze hardwerkende professionals staan met beide benen op de grond en de werksfeer bij Hogewoning kenmerkt zich door loyaliteit en openheid. “Inspired by nature” is de kern van Hogewoning’s DNA.

Als MEDEWERKER SALES SUPPORT ben je werkzaam in een enthousiast en jong team waar voortdurend gewerkt wordt aan de professionalisering van het proces van orderverwerking en uitlevering. In overleg met de salesmanagers heb je waar nodig contact met de klanten en beheer je de orderportefeuille. Orders worden snel en nauwkeurig verwerkt. Je bent accuraat en kijkt zo gezegd “verder dan je neus lang is”. Hierdoor vallen jou verschillen in bijvoorbeeld aantallen eerder op dan anderen. Je kunt langdurig met detailinformatie omgaan en neemt zelf initiatief als actie noodzakelijk is. Omdat er een aantal piekmomenten in het jaar zijn (2 uitlever- en 2 verkoopmomenten) waarin de werkdruk (heel) hoog is, ben je in staat om snel te kunnen schakelen en toch het overzicht te blijven behouden. Als collega’s binnen het team steun je elkaar waar nodig en jullie staan met elkaar voor het resultaat.

Vacature Hogewoning Demand Planner Supply Chain

Functie-eisen

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een commerciële werkomgeving
  • Je beheerst de Nederlandse en minimaal één andere taal (Engels, Duits of Italiaans) goed in woord én geschrift
  • Je kunt prima overweg met MS Office en ervaring met Exact Globe is een pré
  • Woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rond Rijnsburg

Ons aanbod

  • Salaris tussen de € 2600 en € 3200 bruto op fulltime basis (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week
  • Een goede pensioenregeling en winstuitkering
  • Vakantietoeslag, opleidingsmogelijkheden en een tegemoetkoming in de reiskosten
  • Dagelijks een heerlijke en gezonde lunch

Zin in deze leuke rol in een enthousiast team binnen een groeiende organisatie waar genoeg mogelijkheden zijn voor iemand die zich graag wil ontwikkelen?

Stuur dan snel een mail naar hr@hogewoning.com waarin je aangeeft waarom deze rol op jouw lijf is geschreven. Een uitgebreide CV is niet nodig, maar een korte omschrijving of presentatie van jezelf vinden we wel heel leuk!

Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie over de functie? Neem dan contact op met Amy van der Vliet (teamleider), telefoonnummer +31(0)71 – 40 28 501 ext. 260.

Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker sales support

MBO4 werk- en denkniveau

32-40 uur

Rijnsburg

Onze website maakt gebruik van cookies. In ons Privacy Statement staat precies hoe we met persoonsgegevens omgaan.